1. Termeni generali

www.sigurantapenet.ro este site-ul oficial al CLASS IT OUTSOURCING SRL (denumita in continuare “CLASS IT”), cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei, 136, sector 1, CUI RO14080786, inregistrata la Registrul Comertului sub nr 40 /6738/2001.

In cadrul www.sigurantapenet.ro este implementata o platforma de educare online a utilizatorilor romani de internet. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii website-ului pot obtine informatii despre cum se pot proteja mai eficient pe internet. Prin accesarea website-ului si/sau prin utilizarea platformei www.sigurantapenet.ro, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile ale site-ului www.sigurantapenet.ro dupa cum acestea sunt mentionate mai jos.

Definitii:

Site = ansamblul paginilor accesibile pe Internet la adresa www.sigurantapenet.ro reprezentând colectia de documente statice si dinamice, continând elementele grafice, scripturile si alte elemente de natura informationala, destinata promovarii serviciilor CLASS IT si a informarii utilizatorilor despre modul de folosire a www.sigurantapenet.ro

Parola = sir de caractere pentru identificarea utilizatorului, stabilit de utilizator in scopul obtinerii accesului autorizat la platforma online integrata in website.

Logare = identificarea de catre pagina www.sigurantapenet.ro a utilizatorului respectiv pe baza numelui de utilizator si a parolei.

Utilizator = persoana fizica sau persoana juridica prin reprezentant care acceseaza Site-ul si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ sau in scopul informarii despre potentialele riscuri la care se supun romanii pe internet.

2. Dreptul de autor şi materiale incluse pe paginile Site-ului

Dreptul de autor pentru pagina de Internet, informatiile şi materialele incluse în aceasta precum şi sistemele acesteia sunt proprietatea CLASS IT. Folosirea paginilor Site-ului, a continutului acestora de către terte persoane necesita acordul în prealabil al CLASS IT.

Informatiile si parti ale informatiilor incluse în paginile Site-ului sau structura Siteului sunt supuse modificarilor conform intereselor CLASS IT. In acest sens CLASS IT isi rezerva dreptul de a edita informatiile sau parti ale informatiilor incluse pe aceste pagini, inclusiv structura Site-ului, fara instiintarea prealabila a Utilizatorilor. CLASS IT poate utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-howuri sau tehnici pe care fiecare Utilizator le-a trimis prin intermediul Site-ului. CLASS IT nu este responsabilă de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea neautorizată a informatiilor disponibile pe Site.

3. Securitate

6.1. Class IT a efectuat toate demersurile si depune toate eforturile pentru a proteja Site-ul si informatiile transmise cu ocazia utilizarii acestuia, prin utilizarea de diverse scripturi de protectie şi a variate protocoale de acces parolat pe serverul bazei de date. Pentru protejarea informatiilor, Class IT utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate în anumite sectiuni ale Site-ului. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Class IT. In acest sens, ClassIT nu poate garanta ca utilizarea de către Utilizator a acestui site va fi confidentială. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site poate să nu fie în siguranaă pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul când foloseste Site-ul.

6.2. Logarea în contul unui Utilizator este protejata de Parolă şi de numele de utilizator. Parola trebuie pastrata într-un loc sigur sau memorata de catre Utilizator. Class IT nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de punerea la dispoziţie de catre Utilizator a parolei si/sau a numelui de utilizator catre persoane neautorizate.

Utilizatorul are posibilitatea de a sista în orice moment sesiunea de utilizare a Serviciilor prestate pe cale electronica, suportand consecintele acestei sistari.

Utilizatorul are posibilitatea in orice moment de a detecta si corecta erorile sale aparute la introducerea datelor sale de identificare ori a comenzilor sale prin modificarea acestora.