Echipa

SIGURANȚĂ PE NET

Prin intermediul platformei Siguranță pe Net, ne-am propus să contribuim la educarea și la siguranță ONLINE a utilizatorilor de internet de toate vârstele și din toate domeniile.

Echipa

Bogdan Tudor

Ambasador si Coordonator Consultanta

Loredana Popa

Consultant People Behavior

Bianca Ocu

Consultant Business

Bogdan Surdu

Project Manager

Silviu Babescu

Project Manager

Andrei Sima

Trainer si expert in tehnologie

Mihai Florea

Consultant Expert Securitate Cibernetica

Irina Bozianu

Customer Success Manager

Ana Aiacoboaiei

Web Designer

Stefan Cirstea

Video Creator

Razvan Macovei

Full-Stack Developer

Mihai Mirmilic

Full-Stack Developer

Despre noi

În 2001 o echipa de 3 tineri pasionați de IT condusa de Bogdan Tudor dau start-ul serviciilor externalizate în Romania. La acel moment, externalizarea IT era o noutate în Romania, iar cei care au avut încredere să ne testeze capabilitatile încă de la început au fost antreprenorii locali

În primii 10 ani rezultatele obținute pentru clienți aveau la baza doar un nivel ridicat de expertiza tehnica al echipei. În următorii 10 ani am dezvoltat uneltele software innovative care susțin echipa tehnica să livreze nivelul de servicii agreat atât pentru clienții din Romania cât și pentru clienții globali.

Din dorință de a avea mereu cei mai buni tehnicieni și specialiști din Romania, după 18 ani de căutări continue a celor mai pregătiți oameni, în prezent nu mai depindem de metodele clasice de recrutare, și ne mândrim cu o academie IT, propriul centru de pregătire tehnica. Astfel avem mereu o echipa, performanta, o adevărată garanție pentru viitor.

StarTech Team este o echipă formată din peste 240 de specialişti IT orientaţi spre performanţă şi spre rezultate imediate, care oferă predictibilitate, proactivitate, securitate şi continuitate tuturor clienţilor săi și din dorință de a aduce un aport societății, contribue gratuit la Informarea și Educarea utilizatorilor din Romania.

Atenția noastra

Siguranță pe Net este o platformă integrată de instruire pentru conștientizarea securității IT și o modalitate de a gestiona cât mai bine problemele urgente de securitate IT ale ingineriei sociale, atacurilor de tip spear phishing și ransomware.

Scopul nostru

Informarea și educarea utilizatorilor din Romania, astfel încât tehnologia să devină un aliat în activitatea lor curentă.