Introducere

Bine ați venit pe platforma SigurantaPenet.ro (denumită în continuare "Platforma"). Platforma este oferită de StarTechTeam, cu sediul în București, Sector 1, Calea Victoriei, nr. 208. Cod Unic de Înregistrare 14080786, J40/6738/31.07.2001, în continuare denumită "Noi", "Nostru" sau "Compania". Această Politică de Confidențialitate (denumită în continuare "Politica") explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile și datele cu caracter personal ale utilizatorilor Platformei.

Informații Colectate

În timpul utilizării Platformei, colectăm următoarele categorii de informații:

  • Date de identificare personală: Acestea includ numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte date personale pe care le furnizați în timpul înregistrării sau utilizării Platformei.
  • Date de autentificare: Vă rugăm să vă creați un nume de utilizator și o parolă pentru accesul la Platformă. Aceste date sunt necesare pentru autentificarea dvs. și securitatea contului dvs.
  • Date de utilizare: Colectăm informații despre modul în care utilizați Platforma, cum ar fi activitățile efectuate, răspunsurile la simulări phishing, progresul în instruirea în securitatea cibernetică și alte interacțiuni cu Platforma.

Scopul Prelucrării Datelor

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în scopul furnizării serviciilor de simulare phishing și instruire în securitatea cibernetică, precum și pentru gestionarea și administrarea Platformei. Scopurile prelucrării includ:

  • Autentificarea utilizatorilor în Platformă
  • Furnizarea serviciilor de instruire și simulare
  • Comunicarea cu utilizatorii în legătură cu serviciile și actualizările Platformei
  • Analiza și îmbunătățirea serviciilor noastre

Confidențialitate și Securitate

Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea informațiilor și datelor dvs. cu caracter personal. Implementăm măsuri adecvate de securitate pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării.

Stocarea Datelor

Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate doar pentru perioada necesară scopurilor prelucrării și în conformitate cu cerințele legale.

Divulgarea Datelor cu Caracter Personal

Nu vom dezvălui sau partaja datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau în cazul în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre (de exemplu, pentru procesarea plăților sau pentru a furniza suport tehnic).

Drepturile Utilizatorilor

Aveți anumite drepturi cu privire la datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi dreptul de acces, rectificare, ștergere și opoziție. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru întrebări legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa welcome@sigurantapenet.ro.

Modificări ale Politicii

Rezervăm dreptul de a modifica această Politică în orice moment prin publicarea unei versiuni actualizate pe Platformă. Continuarea utilizării Platformei după aceste modificări constituie acceptarea lor.

Legea aplicabilă

Această Politică este guvernată de legile statului Român și orice dispute legate de aceasta vor fi supuse jurisdicției instanțelor din România.

Prin utilizarea Platformei noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.