Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de termeni și condiții (denumită în continuare "Politica") înainte de a utiliza platforma noastră de simulări phishing și instruire în securitatea cibernetică (denumită în continuare "Sigurantapenet.ro"). Această Platformă este oferită de StarTech Team, cu sediul în Bucureşti, Sector 1, Calea Victoriei, nr.208. Cod Unic de Înregistrare 14080786, J40/6738/31.07.2001 . Utilizarea Platformei implică acceptarea și respectarea acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați Platforma.

Descrierea Platformei

Platforma noastră oferă servicii de simulări phishing și instruire în securitatea cibernetică pentru a ajuta organizațiile să își evalueze și să își îmbunătățească capacitățile de protecție împotriva atacurilor cibernetice. Prin utilizarea Platformei, sunteți de acord să respectați toate legile și reglementările aplicabile în domeniul securității cibernetice.

Accesul la Platformă

(a) Accesul la Platformă este permis numai utilizatorilor autorizați, cum ar fi angajații și administratorii organizației dvs. sau alți utilizatori care au primit permisiunea de a utiliza Platforma.

(b) Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității numelui de utilizator și parolei dvs. de acces la Platformă. Nu dezvăluiți aceste informații altor persoane și vă asumați întreaga responsabilitate pentru orice activitate care are loc sub contul dvs.

(c) Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe accesul la Platformă în orice moment, dacă considerăm că utilizarea Platformei de către dvs. încalcă această Politică sau reprezintă un risc pentru securitatea Platformei sau a altor utilizatori.

Utilizarea Platformei

(a) Utilizarea Platformei este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu această Politică. Nu sunteți autorizat să utilizați Platforma în scopuri ilegale sau pentru a efectua activități care ar putea dăuna Platformei sau altor utilizatori.

(b) Sunteți responsabil pentru orice conținut pe care îl furnizați sau îl distribuiți prin intermediul Platformei și vă angajați să nu furnizați sau să nu distribuiți conținut care încalcă drepturile de autor, drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale terților.

Proprietatea Intelectuală

(a) Noi deținem toate drepturile de proprietate intelectuală asupra Platformei, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale și brevetele asociate.

(b) Nu aveți permisiunea să copiați, să modificați sau să redistribuiți Platforma sau conținutul său în orice mod, fără acordul nostru scris prealabil.

Limitarea Responsabilității

(a) Utilizarea Platformei se face pe propriul dvs. risc. Noi nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierderi sau daune cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării Platformei.

(b) Nu garantăm că Platforma va fi întotdeauna disponibilă sau că va funcționa fără erori sau întreruperi.

Modificări ale Politicii

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe Platformă. Continuarea utilizării Platformei după aceste modificări constituie acceptarea lor.

Legea aplicabilă

Această Politică este guvernată de legile statului Român și orice dispute legate de aceasta vor fi supuse jurisdicției instanțelor din România.

Prin utilizarea Platformei noastre, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică, vă rugăm să ne contactați la adresa welcome@sigurantapenet.ro.